We Yearn for Yarn

INSTÄLLT!

Med de alltmer negativa prognoserna och de senaste allmänna rekommendationerna i Sverige har vi nu tagit det svåra beslutet att helt ställa in Yarn Fest Stockholm 2020.

Coronakrisen har påverkat oss på många olika sätt. Många lever i karantän, många av oss är oroliga för de ekonomiska aspekterna men är också bekymrade över hur världen kommer att se ut efter denna kris.

Ni är många som har skrivit till oss och uppmuntrat oss och vi är så tacksamma för det. Men vi är inte ett stort företag, vi är bara Veronica och Maria, två kvinnor med en dröm och lite besparingar som valde att investera dem i denna dröm.

De senaste veckorna har vi precis som många andra drabbats av sjukdomar, sett intäkterna minska och oroat oss över framtiden.

Kom ihåg att vi gör så gott vi kan, vi svarar så snabbt vi kan, och vi vill allas bästa. Låt oss alla göra vårat bästa och stötta varandra för att ta oss igenom denna svåra tid.

Inom kort kommer ni att få ett mail från Ticket Co som förklarar exakt hur ni ska gå tillväga för att reklamera era biljetter. Det kommer att finnas två alternativ, och här ber vi er fundera över möjligheten att hjälpa oss, ett alternativ är att efterskänka era biljetter till föremån för Yarn Fest Stockholm för att på så sätt stötta oss och hjälpa oss att skapa ett nytt event till våren. Det andra alternativet är att få pengarna tillbaka.  

Tack för er uppmuntran och förståelse. Nu tar vi revansch på 2020 och skapar ett storslaget 2021!

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka till toppen

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.